Træbeskæring

Beskrivelse: 

Med stor erfaring indenfor træbeskæring, beskærer vi dine træer, så de stadig kan udvikle sig sundt og stærkt. Vi udfører træbeskæring og træfældning for både private og erhverv i Odder, Skander, Horsens, Ry og resten af Østjylland
Har du brug for hjælp til andre typer af haveservice, så kan vi også hjælpe dig med eksempelvis klipning af hæk og græs eller vedligehold af de plantebede, du måtte have i haven. Vi udfører alle opgaver professionelt og med respekt for planterne og deres trivsel.

Få et tilbud på træbeskæring

Alle former for træbeskæring

Uanset om træet er lille eller stort, så kan vi hjælpe dig med træbeskæring. Vi udfører alle former for træbeskæring og herunder blandt andet kronereduktion, sikkerhedsbeskæring og topkapning. Er du i tvivl om, hvilken type beskæring, som er den rette for dit træ, så rådgiver vi dig gerne, så træet fortsat kan være stærkt og sundt efter beskæringen. 

Træbeskæring eller træfældning? 

Alt efter træets tilstand kan man have svært ved at vurdere om træbeskæring eller træfældning er det rette valg. Ofte kan ældre træer reddes med en professionel træbeskæring, men hvis du ønsker at få et træ fældet, så hjælper vi selvfølgelig også med det. Vi har det professionelle udstyr, det kræver for både at kunne udføre træbeskæring og træfældning.

Hør mere om vores priser på træfældning og træbeskæring

Har du brug at vide mere om træbeskæring og træfældning eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud med en pris på din opgave, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi kommer uforpligtende ud og ser på netop dit træ, vejleder dig efter behov og giver dig en pris på opgaven. 
Du kan kontakte os på telefon 40 94 37 22 eller ved at sende en mail til post@ot-anlaeg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. 

O.T. Anlæg logo


O. T. Anlæg v/Oli V Thorgeirsson - Skovdalsvej 20 - 8300 Odder
Telefon: +45 40 94 37 22
post@ot-anlaeg.dk