Haveservice

Beskrivelse: 

Hos O.T. Anlæg tilbyder vi haveservice og vedligeholdelse af grønne områder til boligforeninger, grundejerforeninger og virksomheder. Vi kan tilbyde en totalløsning i form af vedligeholdelsesaftaler efter jeres behov samt vintertjenester.

Har du lyst til at få anlagt noget af haven om, så den er mere brugbar for dig, så hjælper vi også med anlæg af have. Vi tilbyder altid at komme uforpligtende ud og se på opgaven og derefter kan vi give et tilbud med en pris på opgaven. Vi arbejder i Østjylland i områderne nær Odder, Skanderborg, Horsens og Ry.

Få et tilbud på haveservice og vedligeholdelse

Vedligeholdelse af grønne områder

Hos O.T. Anlæg står vi klar til at tilbyde årlige eller flerårige vedligeholdelsesaftaler til en fast pris, dette vil bl.a. indeholde følgende:

Samt meget andet. Vi står klar med råd og vejledning til alle opgaver foruden hjælp til mere miljøvenlig omlægning af den grønne pleje.

Vintertjenester

Udover vedligeholdelse af grønne områder tilbyder vi også vintervedligeholdelse i form af snerydning og glatførebekæmpelse. Dette kan indgå i vores vedligeholdelsesaftale eller som et separat arbejde for alle boligforeninger, grundejerforeninger og virksomheder i Østjylland.

Grønne entreprenøropgaver

Står din virksomhed eller boligforening med en rydningsopgave, omlægning af græsarealer eller oprensning af søer, så har vi løsningen. Vi kan også hjælpe med klimasikringen af eksisterende bebyggelse. Vi har maskinerne til større såvel som mindre opgaver og sørger for at få bortskaffet materialerne på korrekt vis.

Hækklipning

Som en del af vores haveservice og vedligeholdelse tilbyder vi også hækklipning for private og erhverv uanset opgavens omfang. Om du har brug for hjælp til en enkelt klipning, eller vil have en fast, årlig aftale, så står vi klar til at tilbyde vores ekspertise. Vi udfører almindeligt klip eller beskæring alt efter dit behov.

Vil du vide mere om vores priser på haveservice?

Ønsker du at hører mere om vores arbejde med vedligeholdelse af grønne områder eller har du brug for kompetent haveservice af en professionel anlægsgartner eller vil du vide mere om vores priser, så tag kontakt til O.T. Anlæg. Vi kommer uforpligtende ud og kigger på opgaven og giver derpå et tilbud med en pris på baggrund af opgavens omfang.

Vi kan kontaktes på telefon 40 94 37 22 eller på mail post@ot-anlaeg.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

O.T. Anlæg logo


O. T. Anlæg v/Oli V Thorgeirsson - Skovdalsvej 20 - 8300 Odder
Telefon: +45 40 94 37 22
post@ot-anlaeg.dk