Ny terrasse

Beskrivelse: 

Ny terrasse i Odder, Skanderborg og omegn

Ønsker du at få lavet en ny terrasse i din have? Hos O.T. Anlæg har vi stor erfaring med at lave terrasser med træ, fliser, sten og komposit. Vores dygtige fagfolk arbejder med dig fra start til slut for at sikre dig en løsning der passer lige til dig og dit hjem.

Vores virksomhed ligger i Odder men vi bevæger os gerne længere ud og hjælper kunder i bl.a. Skanderborg, Horsens, Ry og andre nærliggende områder for at hjælpe kunder med belægning af en ny terrasse, indkørsel, støttemur eller andet.

Få et tilbud på din nye terrasse

En ny terrasse
efter dine ønsker

Vores brede erfaring med sten, træ, beton og komposit, giver dig mulighed for at bygge en terrasse skræddersyet efter dine ønsker.

Hos O.T. Anlæg går vi op i at levere et godt resultat for vores kunder. Det betyder et resultat kunden kan være glad for. Vores erfaring er at vores kunder er glade når deres ønsker bliver opfyldt og deres behov mødt. Vi sørger derfor altid for at skabe en god dialog med kunden omkring opgaven så vi ved præcis hvad kunden ønsker at få lavet.

Fordele ved en ny terrasse

 • Øget ejendomsværdi:
  Ønsker du i fremtiden at sælge dit hus er ting som en ny terrasse noget der kan øge boligens værdi da det har stor værdi for mange købere.
   
 • Et lækkert areal til gæster:
  En terrasse giver dig et lækkert område udenfor i din have hvor du kan nyde de varme sommermåneder med familien og vennerne.
   
 • Lettere at vedligeholde:
  Hvis du allerede har en terrasse der er besværlig at vedligeholde, kan vi lave din nye terrasse af materialer der kræver mindre arbejde fra din side.
   
 • Harmoni med boligen:
  Vi kan lave terrassen så den passer til din boligs stil. På den måde harmonisere den nye terrasse perfekt med boligen og giver et lækkert udtryk som helhed.

Få et tilbud på en ny terrasse

Ønsker du at hører mere om hvad vi kan tilbyde dig med hensyn til terrasser, indkørsler eller noget helt tredje? Eller står du med et projekt der kræver professionelle fagfolk? Så tag det først skridt og ring til os i dag på tlf. 40 94 37 22 for en uforpligtende samtale.

Du kan også altid skrive til os på post@ot-anlaeg.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi kommer gerne uforpligtende ud og ser opgaven an. Så kan vi også give dig et rimeligt tilbud på opgaven før vi begynder.

O.T. Anlæg logo


O. T. Anlæg v/Oli V Thorgeirsson - Skovdalsvej 20 - 8300 Odder
Telefon: +45 40 94 37 22
post@ot-anlaeg.dk