Anlægning af græsplæne

Beskrivelse: 

Hos O.T. Anlæg tilbyder vi flere muligheder for professionel anlægning af græsplæne i Odder, Skanderborg, Horsens, Ry og andre nærliggende områder. Vi udføre både lægning af rullegræs og såning af græs. Så uanset hvilken løsning du foretrækker kan vi hjælpe. Følger du vores vejledninger med hensyn til vedligeholdelse af græsplænen vil du også uden tvivl ende ud med en smuk og velplejet græsplæne.

Få et tilbud på en ny græsplæne i dag

Såning af græs

Vælger du såning af græs har du mulighed for at vælge en græsart der passer til jordbunden og klimaet på din grund. Såning tager naturligvis lidt længere end lægning af rullegræs men det er en langt billigere løsning. Med den rette pleje af din græsplæne opnå vidunderlige resultater med såning af græs.

Lægning af rullegræs

Med rullegræs får du hurtigere og lettere løsning. En ny græsplæne af rullegræs kræver hverken tid eller meget arbejde. Med lægning af rullegræs kan du have en ny græsplæne anlagt med det samme. Rullegræs er også en meget mere tilgivende græsplæne, da det kræver mindre vedligeholdelse end en plæne der er sået.

Vedligeholdelse af din nye græsplæne

Uanset om du vælge såning eller rullegræs, kan du trygt regne med at vi kan levere lige præcis den nye græsplæne du ønsker. Som anlægsgartner det vores passion at levere et smukt resultat hos alle vores kunder. Vi går også op i at vedvare det smukke resultat så ønsker du en vedligeholdelsesaftale kan vi også tilbyde det.

Få et tilbud på anlægning af græsplæne

Ønsker du professionel hjælp til anlægning af græsplæne i Odder, Skanderborg, Horsens, Ry og omegn. Så kontakt os i dag på tlf. 40 94 37 22 for en uforpligtende snak om opgavens omfang, samt dine ønsker og behov.

Du kan også skrive en mail til os på post@ot-anlaeg.dk eller gennem vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et tilbud så snart vi har mulighed for det.

O.T. Anlæg logo


O. T. Anlæg v/Oli V Thorgeirsson - Skovdalsvej 20 - 8300 Odder
Telefon: +45 40 94 37 22
post@ot-anlaeg.dk