Beplantning

Beskrivelse: 

Hos O.T. Anlæg har vi stor erfaring med beplantning af et hav af forskellige planter, træer, buske osv. Vores erfaring gør os til den optimale samarbejdspartner, da vi også kan hjælpe dig til råds med hensyn til vedligeholdelse af diverse planter.

Ønsker du en skræddersyet beplantningsplan der passer perfekt til din bolig og omgivelserne. Vi hjælper dig hele vejen og kommer også med råd og inspiration til de rette planter, hvis du har brug for det. Vi har styr på hvilke planter der fungere med hvilke jordbunde. Ønsker du er tilbud på vores haveservice eller professionelle hjælp med beplantning i Odder, Skanderborg, Horsens, Ry og andre nærliggende områder, så tøv ikke med at give os et kald.

Kontakt os i dag

Smuk og funktionel beplantning

Hos O.T. Anlæg kan vi assistere med et flot design og anlæg af beplantning til blomsterbede, terrassen, stier i haven eller lignende. Vi sætter en ære i altid at levere et smukt og funktionelt resultat.

Vi mener en flot og velholdt have er noget af det vigtigste for en boligs eksteriør. Vi hjælper derfor også med vedligeholdelse og pleje af din have. Du kan sågar få udarbejdet en vedligeholdelsesaftale.

Fordele ved en flotte beplantninger

Der er mange fordele at spotte ved beplantning. Forestil dig en have uden beplantninger som buske, træer, blomster eller andre planter. Man kan allerede se for sig hvor tomt og kedeligt det ville være. Med flotte og funktionelle beplantninger kan du skabe liv og et utroligt flot farvespil i din have.

Med en stor biodiversitet kan du også forbedre luftkvaliteten i dit område og med den rette busk kan du sågar reducere støjniveauet på din grund og samtidig skabe en mere privat tilværelse i din have.

Få et uforpligtende tilbud på beplantning

Ønsker du en mere dynamisk og veldesignet have er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe med beplantning og andre former for havearbejde. Som anlægsgartner er det vores store passion og vi gør altid alt for at levere et flot resultat for vores kunder.

Kontakt os på tlf. 40 94 37 22, mail post@ot-anlaeg.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på din opgave.

O.T. Anlæg logo


O. T. Anlæg v/Oli V Thorgeirsson - Skovdalsvej 20 - 8300 Odder
Telefon: +45 40 94 37 22
post@ot-anlaeg.dk