Grønne tage

Beskrivelse: 

Grønne tage er ikke en ny opfindelse, men er først nu ved at blive mere og mere populært i Danmark. Hvad enten i en tagterrasse eller planter på taget, har vi hos O.T. Anlæg stor erfaring med dette arbejde og derfor kan vi hjælpe dig med opbygning af dit grønne tag. Vi hjælper dig med at vælge den rette opbygning til taget alt efter hvad det skal bruges til.
Vi hjælper dig også gerne med anlæg af haven og haveservice hvis du skulle have brug for det. Vi er altid klar til at komme uforpligtende forbi og se på den opgave, du ønsker udført. Derefter kan vi give dig en pris på en professionelt udført opgave. Vi arbejder primært i Odder, Skanderborg, Horsens og Ry omegn.

Kontakt os i dag

Hvad er et grønt tag?

Med et grønt tag menes der at begrønne tage med planter eller stenurter, som ellers ville fremstå med tagsten eller tagpap. Stenurter hedder sedum på latin og derfor bliver grønt tag også nogle gange benævnt som sedumtag. Der kan også være tale om etablering af haverum på taget, hvor vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige opbygning.

Opbygning af grønne tage

For at der kan gro planter på dit tag, skal underlaget være det rette når man laver grønne tage. Derudover skal taget også være fladt eller have en hældning på max 30 grader, når der skal være planter på taget. Oven på husets originale tag lægges et underlag af flere lag, som er vandtæt og som gør det muligt for planterne at gro.

Fordele ved grønne tage

Der er mange fordele når man vælger grønne tage, men en af de primære er at det grønne tag er en miljøvenlig løsning på flere måder. Det er klimavenligt blandt andet ved at planterne på taget afleder omkring 50% af regnvandet og på den måde afhjælper kloaksystemerne. Derudover optager planterne CO2 og derfor reducerer den samlede CO2-udledning for den bygning, som det grønne tag er placeret på. 

Brug for at vide mere om vores priser på grønne tage?

Brænder du inde med spørgsmål om grønne tage eller ønsker du at vide mere om vores priser, så tag endelig kontakt til os. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 40 94 37 22 eller ved at sende en mail til
post@ot-anlaeg.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

O.T. Anlæg logo


O. T. Anlæg v/Oli V Thorgeirsson - Skovdalsvej 20 - 8300 Odder
Telefon: +45 40 94 37 22
post@ot-anlaeg.dk