Ny indkørsel

Beskrivelse: 

Går du og drømmer om en ny indkørsel? Er den gamle slidt og trænger til en opgradering? Lad os hjælpe dig med at lægge en ny, moderne og holdbar indkørsel. Vi arbejder med alle former for belægningsarbejde i Odder, Skanderborg, Horsens, Ry og andre omkringliggende områder.

Vi har flere års erfaring med forskellige belægningsopgaver som bl.a. indkørsler, terrasser og støttemure. Lad vores dygtige brolæggere hjælpe dig med at lægge en indkørsel der vil passer perfekt til dit hjem.

Få et tilbud på din nye indkørsel

Ny indkørsel i høj kvalitet

Hos O.T. Anlæg kan vi lægge din nye indkørsel på mange forskellige måder. Vi har erfaring med alt fra fliser, grus, beton, sten og asfalt for at give vores kunder flest muligheder, når vi hjælper dem med en opgave.

Vores forretning er bygget på glade og tilfredse kunder. Du kan derfor stole på at kvalitet er højt på vores liste over prioriteter. Vi tager os af alt fra start til slut, dette gælder også forberedelser og forarbejdet i at fjerne den gamle indkørsel før vi begynder at lægge den nye.

Vi garantere en flot, moderne og holdbar indkørsel du kan nyde langt ud i fremtiden.

Fordelene ved en ny indkørsel

 • Højere ejendomsværdi:
  Ønsker du en dag at flytte fra dit hjem, så er en nyere indkørsel et af de ting der kan være med til at tiltrække købere og endda øge ejendomsværdien på huset. En moderne og flot indkørsel giver et godt førstehåndsindtryk på kunder og vil uden tvivl vise sig at være en god investering, skulle du beslutte dig for at sælge huset.
   
 • Lettere at vedligeholde:
  Med en helt ny indkørsel slipper du for større mængder arbejde inden for vedligeholdelse. Grundet indkørslens ny holdbarhed vil det tage mange år før du skal bekymre dig over revner i sten eller beton.
   
 • Indkørslen passer til dit hjem:
  I modsætning til den gamle indkørsel, hjælper vi dig med at lave en indkørsel der passer meget bedre til dit hus og forbedre det sammenlagte billede af ejendommen.
  Vi kan også give din indkørsel et bedre fald så det er mere bekvemt at køre ind i indkørsel end tidligere.

Få et uforpligtende tilbud på en ny indkørsel

Lad os stå for belægningen af din nye indkørsel og give dig den løsning du fortjener.

Giv os et kald på tlf. 40 94 37 22 i dag for en snak om opgavens omfang. Du kan også skrive til på mail post@ot-anlaeg.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi tager også gerne gratis ud til dig og ser opgaven an, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud på din nye indkørsel.

O.T. Anlæg logo


O. T. Anlæg v/Oli V Thorgeirsson - Skovdalsvej 20 - 8300 Odder
Telefon: +45 40 94 37 22
post@ot-anlaeg.dk