Jordarbejde

Beskrivelse: 

Har du brug for hjælp til udgravninger eller en anden form for jordarbejde, så tag kontakt til O.T. Anlæg. Vi har mange års erfaring med jordarbejde Odder, Skander, Horsens og Ry omegn. Vi har udstyret til at klare både små og store opgaver.
Vi udfører altid selv det grundlæggende jordarbejde, når vi blandt andet lægger terrasser og indkørsler. Dette gør vi for at være sikker på, at jordarbejdet lever op til den standard vi har og for at det grundlæggende jordarbejde passer til den opgave, vi har aftalt at udføre.

Få et tilbud i dag

Flere former for jordarbejde

Vi udfører mange former for jordarbejde. Om det er flytning af store mængder af jord eller udgravning til en trampolin, så klarer vi arbejdet. 
Herudover hjælper vi også opbygge den rigtige bund med for eksempel stabilgrus og vi sørger for at bortskaffe det som vi graver op på en ordentlig måde. Der er en del regler for bortskaffelse af jord og andre lignende materialer og dem sørger vi selvfølgelig for at holde os opdateret på og følge dem, når vi afskaffer materialer efter jordarbejde. Vi hjælper dig også gerne, hvis du eksempelvis skal have flyttet jord fra et sted i haven til et andet. 

Få et uforpligtende tilbud på jordarbejde

Vi har udført jordarbejde for mange tilfredse kunder i området omkring byerne Odder, Aarhus, Skanderborg og Horsens. Derfor står vi også klar til at udføre professionelt jordarbejde for dig. Når du tager kontakt til os, kommer vi uforpligtende ud til dig og ser på opgaven og giver dig derefter et tilbud med en god pris.

Du kan kontakte os på telefon 40 94 37 22 eller på mail
post@ot-anlaeg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt. 

O.T. Anlæg logo


O. T. Anlæg v/Oli V Thorgeirsson - Skovdalsvej 20 - 8300 Odder
Telefon: +45 40 94 37 22
post@ot-anlaeg.dk