Brolægger

Beskrivelse: 

Hos O.T. Anlæg er vi erfarne som brolægger og derfor tilbyder vi professionel lægning af fliser for både private og erhverv. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette belægning til en helt ny terrasse eller indkørsel efter dit behov. Det kan være fliser i beton, keramiske fliser, hårdtbrændte klinker eller granitbelægning. Vi klarer også det forudgående jordarbejde.

Vi arbejder med flisebelægning i Odder, Skanderborg, Horsens, Ry og andre omkringliggende byer og områder.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige typer af belægningsarbejde vi tilbyder, og om hvordan vi ellers kan hjælpe dig med dine fliser i haven. Ønsker du for eksempel at få opbygget en støttemur eller pergola hjælper vi også med det.

Kontakt os i dag

Udskiftning af terrasse

Går du med tanker om at få udskiftet din terrasse, så kan vi hjælpe dig med at vælge den rigtige type belægning. Om du vil have en træterrasse med et rustikt look eller en moderne flise, så har vi løsningen. Vi rydder gerne din gamle belægning, og foretager også det nødvendige jordarbejde der skal til for at opfylde dine havedrømme.

Lægning af fliser i indkørsel

Ved lægning af fliser i indkørsel udfører vi også det foregående jordarbejde, så underlaget under indkørslen kan holde til den belastning fra bilerne, som dagligt er på en indkørsel samt at sørge for den rigtige afvanding. Derudover rådgiver vi dig i valg af belægning til indkørslen, uanset om du ønsker fliser, grus eller asfalt.

Rensning af fliser i haven

Vi tilbyder rensning af fliser på eksisterende flisebelægninger og træterrasser i din have. På den måde kan du friske din belægning op så den næsten ser ud som ny.

Belægning med fokus på kvalitet

Hos O.T. Anlæg har vi stor passion for faget både som grønne og grå anlægsgartnere. Vores fokus er altid på at skabe en løsning der passer sammen med omgivelserne og som kunden kan være glad for langt ud i fremtiden.

Du kan derfor trygt overlade din opgave til os da kvalitet kommer som først, anden og tredje prioritet i vores forretning.

Få et tilbud fra en erfaren brolægger

Ønsker du at få en pris på lægning af fliser i din indkørsel, på din terrasse eller et andet sted i haven, så kommer vi uforpligtende ud og ser på opgaven for derefter at kunne give dig et tilbud med en pris på den opgave du ønsker, vi skal udføre for dig.

Står du og mangler en brolægger i Odder, Skanderborg, Horsens og Ry omegn, kan du kontakte os ved at ringe på telefon 40 94 37 22 eller sende en mail til post@ot-anlaeg.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

O.T. Anlæg logo


O. T. Anlæg v/Oli V Thorgeirsson - Skovdalsvej 20 - 8300 Odder
Telefon: +45 40 94 37 22
post@ot-anlaeg.dk