Støttemur

Beskrivelse: 

Som anlægsgartner tilbyder vi hos O.T. Anlæg opbygning af støttemur til alle vores kunder i Odder, Skanderborg, Horsens og Ry omegn. Vi opbygger typisk støttemure af mursten eller beton. Som erfarne brolæggere hjælper vi dig med at finde den bedste løsning for din have.

Støttemure af mursten og beton er begge utrolig holdbare, men differere i stil. Med mursten får du flere muligheder for forskellige udtryk og farver, hvor beton giver et mere industrielt eller minimalistisk udtryk.

Få et ilbud på din støttemur

Fordelene ved en støttemur

En støttemur kan være en utrolig nyttig konstruktion i haven. Den kan f.eks. skabe dynamik i et ellers kedeligt og fladt landskab. nedenstående har vi samlet yderligere fordele ved at få bygget støttemure i haven.

Fordele kan være:

 • Stabilisering og retention:
  Formålet med en støttemur er at være en stabil løsning til skråninger, løst jord eller andre strukturer der er i fare for at kollapse. Støttemuren holder på jorden og holder forhøjningen eller skråningen intakt.
   
 • Bedre udnyttelse af plads:
  Du kan skabe mere plads eller benytte din plads bedre ved at skabe niveauforskel mellem terrassen, bedene, græsplænen osv.
   
 • Højere ejendomsværdi:
  En mere dynamisk have med et mere iøjnefaldende og unikt udtryk med en naturlig orden, vil gøre ejendommen mere attraktiv for en potentiel køber.
   

Ønsker du at skabe lidt mere dynamik i haven? Måske vil du definere eller fremhæve specifikke områder i haven? Så er støttemuren den perfekte konstruktion. Kanten og forhøjningen vil fremhæve præcis det område du ønsker.

Få et tilbud på en støttemur

Få kontrol over din have med støttemure i dag og nyd fordelene ved en organiseret og defineret have. Vi hjælper dig med at skræddersy den helt rette løsning til netop din have.

Tag det først skridt på vejen til din drømmehave i dag og ring til os på tlf. 40 94 37 22 eller skriv til os på mail post@ot-anlaeg.dk eller via vores kontaktformular. Så ser vi på opgaven og giver gerne et uforpligtende tilbud.

O.T. Anlæg logo


O. T. Anlæg v/Oli V Thorgeirsson - Skovdalsvej 20 - 8300 Odder
Telefon: +45 40 94 37 22
post@ot-anlaeg.dk