Hækklipning

Beskrivelse: 

Hos O.T. Anlæg tilbyder vi hækklipning i Odder, Skanderborg, Horsens og Ry omegn for private og erhvervskunder. Som anlægsgartnere er havearbejde og vedligeholdelse et af vores store passioner. Hækklipning er en vigtig del af at vedligeholde haven. En velholdt hæk giver haven et flot udseende og hjælper andre elementer med at stå flottere frem, hvilket resultere i en flottere have som helhed.

Kontakt os og få hækken ordnet

Hækklipning i alle størrelser og former

Som anlægsgartnere med flere års erfaring inden for faget, kan vi tilbyde at klippe din hæk i den ønskede form eller størrelse. Ingen opgave er for stor eller lille, vi hjælper hvor end vi kan. Indeholder din hæk døde eller syg grene hjælper vi også med at fjerne dem.

Andre typer haveservice vi tilbyder

Udover hækklipning tilbyder vi også et hav af andre servicer inden for haveservice og vedligeholdelse af grønne områder. Vi tilbyder bl.a.:

Ønsker du at hører mere om vores arbejde i det grønne er du mere end velkommen til at kontakte os i dag på tlf. 40 94 37 22. Ønsker du en vedligeholdelsesaftale tilbyder i også det.

Hvorfor bør du få hækken klippet?

Der er flere grunde til at få klippet hækken af en professionel. Først og fremmest hjælper vi med at bevare hækkens helbred ved at forhindre sygdomme og skadedyr i at angribe hækken. Samtidig vil vores ekspertise med hækklipning sikre dig et lækkert resultat der vil gavne haven og give et udseende der er mere indbydende.

Få et tilbud på hækklipning i dag

Skal vi stå for vedligeholdelsen af din hæk? Du kan skrive en besked om dine behov og opgavens omfang til vores e-mail post@ot-anlaeg.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt.

Du kan naturligvis også altid ringe til os på tlf. 40 94 37 22.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med din opgave.

O.T. Anlæg logo


O. T. Anlæg v/Oli V Thorgeirsson - Skovdalsvej 20 - 8300 Odder
Telefon: +45 40 94 37 22
post@ot-anlaeg.dk