Anlæg af have

Beskrivelse: 

Drømmer du om at få anlagt en ny have, så du kan gøre bedre nytte at dit uderum, så tag kontakt til O.T. Anlæg. Vi har stor erfaring med anlæg af have i Odder, Skander, Horsens og Ry omegn. Vi lytter til vores kunder ønsker om anlæg af netop deres have.

Vi kommer også gerne med vejledning til anlæg af din have og såfremt du ønsker du det, har vi samarbejde med en landskabsarkitekt til at lave havetegninger. 

Når du lader os klare anlægningen af din have, klarer vi alt fra det grundlæggende jordarbejde til lægning af fliser. Ønsker du også at vi udfører haveservice på din have efterfølgende, så kan vi også være behjælpelige med det.

Kontakt os og hør mere

Anlæg af have ved nybyg

Har du netop bygget nyt hus og skal nu til at takle anlæg af haven, så skal du ikke fortvivle. Vi står klar med råd og vejledning til, hvordan haven kan indrettes og hvilke materialer der kan bruges. Derudover kan vi også udføre hele arbejdet med alt fra gravearbejde til plantning af bede og lægning af fliser på både terrasse og stier. 

Vi lytter til vores kunders ønsker, når vi udfører anlæg af ny have. Derfor laver vi en have, som passer til din dagligdag. Det gælder uanset om du ønsker en have, som er nem at vedligeholde eller du godt kan lide at bruge tid i haven med enten græsklipning eller pasning af blomsterbede. 

Omlægning af have

Har din have set bedre tider, eller har du bare lyst til at give den et nyt præg, så kan vi hjælpe dig. Vi udfører rydning, jordarbejde og bortskaffelse af alle materialer, og etablerer nye terrasser, gangstier og indkørsler for både private og erhverv.

Vi står også til rådighed ved opbygning af regnvandsbed eller LAR løsninger (Lokal Afvanding af Regnvand). Vi hjælper med rådgivning lige fra idé til udførelsen ved både plantevalg og belægning.

Anlæg af vild have med vilje

Ønsker du en have med mere vild natur og dermed større biodiversitet, kan vi hjælpe med planlægning og klargøring af f.eks. naturbede, blomstrende buske og anlægning af græsplænen.

Den vilde have kan tilbyde en mere rå naturoplevelse, som man ellers kun finder ude i skove eller enge, i det private hjem, boligforeningens arealer eller hos private virksomheder.

Få en pris på anlæg af have

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på anlæg af have, så tag endelig kontakt til O.T. Anlæg. Vi er klar til anlægge din nye have.

Du kan kontakte os på telefon 40 94 37 22 eller på mail
post@ot-anlaeg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

O.T. Anlæg logo


O. T. Anlæg v/Oli V Thorgeirsson - Skovdalsvej 20 - 8300 Odder
Telefon: +45 40 94 37 22
post@ot-anlaeg.dk