Opsætning af hegn

Ønsker du læ eller skygge i haven? Så står O.T. Anlæg klar til at hjælpe dig med opsætning af hegn. Vi har stor erfaring med mange typer af hegn og opsætter hegn hos både private og erhverv. Vi har allerede mange tilfredse kunder i og omkring Odder, Skanderborg og Aarhus, og vi er klar til at du bliver en af dem. 
Har du brug for hjælp til andre opgaver i haven, så kan vi også være behjælpelige med for eksempel lægning af fliser og træbeskæring. Det betyder at vi som anlægsgartner kan hjælpe dig med stort alt i haven og vi kan derfor tilbyde dig fornuftige priser på større opgaver i haven.

Opsætning af stolper til hegn

Nogle typer af hegn bliver opstillet med bærende stolper mellem hegnsbrædderne. I disse tilfælde udfører vi selvfølgelig det nødvendige jordarbejde som kræves for at kunne opsætte stolperne til hegnet sikkert og stabilt. 

Opbygning og opsætning af hegn

Vi kan både klare opbygning og opsætning af hegn. Så det betyder, at hvis du ønsker det, så indkøber vi de materialer, der skal bruges og så laver vi det hegn, du ønsker at få. 
Hegn kan udføres i mange forskellige materialer, som træ, bambus eller jerntråd, og vi hjælper dig gerne med at finde det rette til din have. Uanset hvilket materiale du vælger dit hegn skal være, så sørger vi selvfølgelig for en professionel opsætning af dit hegn.

Hør mere om vores priser på opsætning af hegn

Har du lyst til at vide mere om vores priser på opsætning af hegn, eller ønsker du at vide mere om hvilke materialer, vi kan opbygge hegn i, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står altid klar til at rådgive dig og vi kommer gerne uforpligtende ud og ser på opgaven, så vi kan give dig et tilbud. 
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 40 94 37 22 eller ved at sende en mail til post@ot-anlaeg.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

O.T. Anlæg logo


O. T. Anlæg v/Oli V Thorgeirsson - Skovdalsvej 20 - 8300 Odder
Telefon: +45 40 94 37 22
post@ot-anlaeg.dk