Lægning af fliser

Beskrivelse: 

Drømmer du om at få lagt nye fliser i indkørslen, på terrassen eller et andet sted i haven, så udfører O.T. Anlæg professionel lægning af fliser for både private og erhverv. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette belægning. Det kan være fliser i beton, keramiske fliser, hårdbrændte klinker eller granitbelægning. Vi klarer også det forudgående jordarbejde.
Nedenfor kan du læse mere de om forskellige typer af arbejde vi tilbyder, og om hvordan vi ellers kan hjælpe dig med dine fliser i haven. Ønsker du for eksempel at få opbygget en støttemur, pergola eller hegn hjælper vi også med det.

Udskiftning af terrasse

Går du med tanker om at få udskiftet din terrasse, så kan vi hjælpe dig med at vælge den rigtige type belægning. Om du vil have en træterrasse med et rustikt look eller en moderne flise, så har vi løsningen. Vi rydder gerne din gamle belægning, og fortager også det nødvendige jordarbejde der skal til for at opfylde dine havedrømme.

Lægning af fliser i indkørsel

Ved lægning af fliser i indkørsel udfører vi også det foregående jordarbejde, så underlaget under indkørslen kan holde til den belastning fra bilerne, som dagligt er på en indkørsel samt at sørge for den rigtige afvanding. Derudover rådgiver vi dig i valg af belægning til indkørslen, uanset om du ønsker fliser, grus eller asfalt.

Rensning af fliser i haven

Vi tilbyder rensning af fliser på eksisterende flisebelægninger og træterrasser i din have. På den måde kan du friske din belægning op så den næsten ser ud som ny.

Få en pris på lægning af fliser

Ønsker du at få en pris på lægning af fliser i din indkørsel, på din terrasse eller et andet sted i haven, så kommer vi uforpligtende ud og ser på opgaven for derefter at kunne give dig et tilbud med en pris på den opgave du ønsker, vi skal udføre for dig. 
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 40 94 37 22 eller sende en mail til post@ot-anlaeg.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

O.T. Anlæg logo


O. T. Anlæg v/Oli V Thorgeirsson - Skovdalsvej 20 - 8300 Odder
Telefon: +45 40 94 37 22
post@ot-anlaeg.dk